Overslaan naar content

Stagiair(e) fotografie

Op locatie
Nederland

Functieomschrijving

Voor onze vestigingen zijn wij per augustus/ september 2024 op zoek naar een:

Stagiair(e) fotograaf voor ons fotografie-team!


Shoots & More

Shoots & More is een eigentijdse portretstudio waar beleving voor de gast centraal staat. Bij ons werken de meest spontane fotografen die er voor zorgen dat jij niet alleen mooi op de foto staat, maar ook een fantastische dag beleeft. Je houdt aan deze dag iets over wat belangrijk blijft voor een langere tijd: een vastgelegde herinnering. Dat is waar het om draait.

Wij zijn een jong bedrijf met ambities. Gestart in 2010 en uitgegroeid tot marktleider van Nederland met op dit moment vestigingen in Amersfoort, Arnhem , Breda, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Eindhoven, Zwolle en Utrecht. Met meer dan 45 fotografen en jaarlijks 14 fotografie stagiaires krijgen we dit samen voor elkaar.


Meer praktijkervaring in studio fotografie doe je nergens anders op!


De functie

Als stagiair(e) bij Shoots & More assisteer je in alle taken op de vestiging. Je leert gericht met gasten om gaan, foto’s bewerken, krijgt de kans om te oefenen met de camera en leert alles over belichting in de studio!


Wat biedt Shoots and More jou?

Shoots &More biedt een toffe werkplek in het centrum van de stad met meerdere locaties door Nederland. Dit betekent dat er altijd een vestiging met fijne reistijd bij jou in de buurt zit! Wij bieden een samenwerking aan met de mogelijkheid om veel te leren. Onze samenwerkers bezitten veel parate kennis over de onderwerpen en tijdens shoots kun je leren om dit in de praktijk toe te passen. Wanneer de stage is voltooid is er altijd de mogelijkheid te blijven fotograferen voor Shoots & More als (bij)baan.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leerzame stage in een ambitieuze organisatie. De werksfeer is informeel en je beschikt over voorspelbare werktijden. Daarnaast heb je veel mogelijkheden tot overleg met jouw begeleider(s) en werk je in een fantastisch team met jonge collega’s. Wij bieden onze stagiaires graag de mogelijkheid om door te groeien. Wanneer je op niveau zit, goed in het team past en er ruimte is bekijken we samen de mogelijkheden.


Jouw profiel

Je volgt op dit moment minimaal een MBO-opleiding, relevant voor ons vakgebied. Verder ben je leergierig, communicatief en sociaal vaardig. Vanuit je opleiding dien je een stage te lopen van minimaal 24 uur per week.


Solliciteren

Mocht deze stage je aanspreken, kun je solliciteren via www.shootsandmore.nl/vacatures.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via solliciteren@shootsandmore.nl of bellen naar Shoots & More via het telefoonnummer van de vestiging van je keuze (www.shootsandmore.nl/contact)


Referentiecheck

Een referentiecheck hoort bij de selectieprocedure. Door te solliciteren geef je toestemming voor een referentiecheck. Daarnaast kan er internetresearch worden gedaan naar de sollicitant

Vereisten

Je volgt op dit moment minimaal een MBO-opleiding, relevant voor ons vakgebied. Verder ben je leergierig, communicatief en sociaal vaardig. Vanuit je opleiding dien je een stage te lopen van minimaal 24 uur per week.

Details

Op locatie
  • Alle vestigingen
Nederland

of

Details

Op locatie
  • Alle vestigingen
Nederland