Skip to content

HRM Stage bij de grootste fotostudio van Nederland!

Kleinveld 10€ 400 per maandHoofdkantoor

Functieomschrijving

Stagiair(e) HR - Shoots & More

Wat: Stagiair(e) HR

Waar: Kleinveld 10, Hedel

Opleidingsniveau: 3e/4e jaars studente HBO

Tijd: Parttime

Vergoeding: 400


Welkom bij Shoots & More

Al sinds de oprichting in 2010 heeft Shoots & More in ’s-Hertogenbosch een hele duidelijke visie: een fotoshoot moet in beginsel vooral leuk zijn én toegankelijk voor iedereen. Vandaag de dag streven wij deze visie na op inmiddels negen locaties in Nederland. Met 9 vestigingen en meer dan 55 samenwerkers in dienst is Shoots & More de leukste en grootste fotostudio van Nederland. Let’s capture happiness!


Tijdens je HR stage

  • Heb je een breed takenpakket aan HR Werkzaamheden

  • Ben je samen met je HR manager verantwoordelijk voor de HR-afdeling

  • Adviseer en ondersteun je bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden zoals werving en selectie, performance management, learning & development, employee engagement, onboarding & exit en nog veel meer.

  • Bijwonen van de vergaderingen, denk hierbij aan de wekelijkse HQ vergadering en HR vergaderingen

  • Pak je zelfstandig projecten op

  • Ben jij een onderdeel van het team!


Wat bieden wij jou tijdens je HR Stage?

Wij bieden een uitdagende en vooral een brede stage met veel vrijheid en ruimte voor leren. De werksfeer is informeel en je beschikt over flexibele werktijden. Daarnaast heb je veel mogelijkheden tot overleg met je begeleider en kun je rekenen op een stagevergoeding van 400 euro per maand.

Jouw uitdaging

Bij Shoots & More staat de mens centraal. Hiermee bedoelen we onze gasten, maar ook zeker onze samenwerkers. Desondanks vragen wij ons af hoe wij een aantrekkelijk werkgever kunnen blijven. Aan jou de taak om je hierin te verdiepen!

Daarnaast adviseer en ondersteun je bij de uitvoering van de dagelijkse HR werkzaamheden zoals werving en selectie, performance management, learning & development, employee engagement en nog veel meer. Tot slot heb je de vrijheid om trainingen of andere evenementen te organiseren.


Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Of heb je vragen over de stage? Kun je contact opnemen met Larissa via 0852100847 of larissa.herman@shootsandmore.nl

Vergeet niet je CV en motivatie erbij te sturen ;-)


'In eerste instantie weet je niet zo goed wat je te wachten staat als je gaat stagelopen bij een bedrijf dat bestaat uit fotostudio's. Maar juist het kleinschalige dat in het bedrijf hangt maakt de stage erg leuk! Het leuke van de stage is dat je met van alles bezig houdt, van recruitment, learning & development, functioneringsgesprekken tot het oppakken van verschillende projecten. En dat alles in een jonge en gezellige omgeving! Dus als je veel wilt leren, een breedt beeld van HR wilt krijgen en ondertussen nog een leuke stage wilt hebben, kan ik Shoots & More zeker aanraden.''

Floor Schroder - stagiaire HR

Mocht je vragen hebben bel dan naar: 0852100846

Vereisten

Jouw profiel

  • Je bent een 3e/4e jaars HBO-student met een HR gerelateerde achtergrond

  • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar

  • Je bent bereidt het maximale uit jezelf te willen halen

Details

Kleinveld 10, Hedel
€ 400 per maand
Hoofdkantoor

of

Details

Kleinveld 10, Hedel
€ 400 per maand
Hoofdkantoor