Fotograaf vestigingsmanager

Omschrijving

Fotograaf vestigingsmanager den Bosch (32-38 uur)

Voor onze vestiging den Bosch zijn wij per direct op zoek naar een vestigingsmanager/ fotograaf voor 32/38 uur.

Sta jij te popelen om een eigen fotostudio te runnen? Ben jij ondernemend en een echte aanpakker? En de fotograaf waar we naar op zoek zijn? Voor onze vestiging den Bosch zijn wij per direct op zoek naar een vestigingsmanager. Ben jij de manager die ons team van jong, professioneel en gezellig team van fotografen komt versterken?

Wie zijn wij?

Wij zijn de leukste en grootste fotostudio van Nederland! In 2010 zijn wij gestart in 's-Hertogenbosch met een hele duidelijke visie: een fotoshoot moet in beginsel vooral leuk zijn én toegankelijk voor iedereen. Vandaag de dag streven wij deze visie na op inmiddels negen locaties in Nederland, met meer dan 55 samenwerkers in dienst. Bij Shoots and More leg je dagelijkse geluksmomentjes vast, met alleen maar vrolijke mensen om je heen!


Wat je op verjaardagen kunt vertellen dat je doet

“Ik ben verantwoordelijk voor de leukste fotostudio van het leidende fotostudioconcept in Nederland. Daarnaast leg ik dagelijks geluk vast met alleen maar vrolijke mensen om me heen!”


Hoe je dag eruit kan zien

Je start je dag met een kop koffie, bekijkt de reserveringen voor die dag en spreekt samen met je team door hoe je deze dag tot een succes maakt. Als de gasten arriveren verzorg je ze een onvergetelijke fotoshoot! Vervolgens ga je direct aan de slag met het bekijken en bewerken van de foto’s. Met een glimlach presenteer je deze foto’s aan de gasten, die helemaal enthousiast zijn van jou gemaakte foto's. Jij adviseert ze op zo’n manier, dat ze uiteindelijk 200% tevreden weer naar huis gaan. Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor deze tevreden gasten. Ook ben je verantwoordelijk voor je eigen team.


Wat krijg je ervoor terug?

  • Een baan bij de grootste (en leukste) fotostudio van Nederland;

  • Trainingen via onze eigen Shoots & More Academy;

  • Een fantastisch team met jonge enthousiaste collega's;

  • Doorgroeimogelijkheden;

  • Een informele werksfeer met korte lijntjes;

  • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen;

  • Ontelbare complimenten van je gasten (en collega's);

  • Een salaris met bonusregeling;


Heb je interesse en wil je solliciteren?

Leuk! Solliciteer dan nu via de bovenstaande website. Na het ontvangen van jouw CV en motivatiebrief ontvang je een bevestigingsmail dat jouw sollicitatie in goede orde is ontvangen. Hier gaan wij zo snel mogelijk mee aan de slag.


Vereisten

Jij herkent jezelf in het volgende:

- Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding;

- Je hebt van nature een gastvrije instelling;

- Je hebt een ondernemende houding;

- Je bezit relevante fotografische kennis;

- Je bent oprecht, communicatief- en sociaalvaardig;

- Je hebt geen bezwaar om in het weekend en de koopavonden te werken;

- Je bent woonachtig in de directe omgeving van Den Bosch